Válogatott és kipróbált, konyhai receptek

Lefőzöm anyámat

Lefőzöm anyámat

MAJORÁNNÁS BURGONYA

2017. szeptember 27. - Hurda Csaba

Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, 5 dkg zsír, 6 dkg liszt, 1 g majoránna, 3 dkg hagyma, 2 dl tejföl, só.

A megtisztított burgonyát karikára vágjuk, megsózzuk és annyi vízzel tesszük fel főni, hogy ellepje. A finomra vágott hagymával világosra pirított rántást készítünk, hideg vízzel felengedjük, és a puhára főtt burgonyára öntjük. Majoránnával ízesítjük beleöntjük a tejfölt és jól felforraljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://lefozom.blog.hu/api/trackback/id/tr3812899760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása