Válogatott és kipróbált, konyhai receptek

Lefőzöm anyámat

Lefőzöm anyámat

RÁNTOTT BÉKACOMBOK

2017. szeptember 27. - Hurda Csaba

Hozzávalók: 25 db békacomb, 20 dkg zsír, Vz dl olaj, só, törött bors, 1 db citrom, zöldpetrezselyem, 15 dkg morzsa, 2 tojás, 10 dkg liszt.

A megtisztított békacombokat sóval, olajjal, törött borssal, vágott zöldpetrezselyemmel és kevés citromlével pácoljuk. Ezután megforgatjuk lisztben, tojásban, morzsában és forró zsírban kisütjük. Rántott zöldpetrezselyemmel, citromszeletekkel vagy tartármártással tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://lefozom.blog.hu/api/trackback/id/tr6312899890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása