Válogatott és kipróbált, konyhai receptek

Lefőzöm anyámat

Lefőzöm anyámat

ÉDESKÁPOSZTA-FŐZELÉK

2017. szeptember 27. - Hurda Csaba

Hozzávalók: 1,25 kg fejes káposzta, 5 dkg zsír, 6 dkg liszt, 2 dl tejföl, só, 3 dkg hagyma, köménymag. 

A fejes káposztát megtisztítjuk, kocka alakú darabokra vágjuk és forrásban levő sós, köménymagos vízben puhára főzzük. Ha a káposzta már megpuhult, hagymás rántással berántjuk. Hozzáadjuk a tejfölt és jól felforraljuk. ízlés szerint kevés apróra vágott kaporral ízesíthetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://lefozom.blog.hu/api/trackback/id/tr3112899782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása