Válogatott és kipróbált, konyhai receptek

Lefőzöm anyámat

Lefőzöm anyámat

BÉKAPÖRKÖLT

2017. szeptember 27. - Hurda Csaba

Hozzávalók: 25 db békacomb, 8 dkg zsír, pirospaprika, só, 15 dkg hagynia, 15 dkg zöldpaprika, 10 dkg friss paradicsom vagy 15 dkg lecsó.

Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, meghintjük pirospaprikával és kevés vízzel feleresztjük. Hozzáadjuk a gerezdekre vágott zöldpaprikát és a kockára vágott paradicsomot (télen lecsót). Jól felforraljuk, beletesszük a megmosott békacombokat és 10 perc alatt készre pároljuk. Rizsköretet adunk hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://lefozom.blog.hu/api/trackback/id/tr6712899886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása