Válogatott és kipróbált, konyhai receptek

Lefőzöm anyámat

Lefőzöm anyámat

TARHONYALEVES

2017. szeptember 26. - Hurda Csaba

Hozzávalók: 30 dkg borjú- vagy sertéscsont. 10 dkg sárgarépa, 5 dkg petrezselyemgyökér, 4 dkg zsír, 2 dkg hagyma, pirospaprika, törött bors, 4 dkg füstölt szalonna, lA csomag petrezselyemzöldje, 10 dkg konzervlecsó vagy 1 db zöldpaprika és egy kis paradicsom, 10 dkg tarhonya.

A csontot, zöldséget 1,5 liter sós vízben megfőzzük. A tarhonyát zsírban megpirítjuk. Finomra vágott zöldpetrezselymet, pirospaprikát, kockára vágott szalonnát adunk hozzá. A lecsóval, illetve a zöldpaprikával és paradicsommal együtt a leszűrt levesbe tesszük és puhára főzzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://lefozom.blog.hu/api/trackback/id/tr7112898080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása