Válogatott és kipróbált, konyhai receptek

Lefőzöm anyámat

Lefőzöm anyámat

KÖMÉNYMAGOS LEVES

2017. szeptember 26. - Hurda Csaba

Hozzávalók: 10 dkg liszt, 8 dkg zsír, Wi zsemle, kávéskanálnyi köménymag, só.

A másfél zsemlét kis kockára vágjuk és zsírral kent serpenyőben, sütőben kissé megpirítjuk. Barna rántást készítünk, hozzáadjuk a köménymagot, feleresztjük mintegy másfél-két liter vízzel, jól kiforraljuk 20-25 percig, végül átszűrjük. Adhatunk a rántásba vágott zöldpetrezselymet is.

A bejegyzés trackback címe:

https://lefozom.blog.hu/api/trackback/id/tr8112898094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása