Válogatott és kipróbált, konyhai receptek

Lefőzöm anyámat

Lefőzöm anyámat

PONTY RÁNTVA

2017. szeptember 27. - Hurda Csaba

Hozzávalók: 1,50 kg ponty, só, 5 dkg liszt, 2 db tojás, 15 dkg morzsa, 20 dkg zsír, 2,5 dl tartármártás, 1/2 citrom.

A ponty pikkelyeit leszedjük, a hasát felvágjuk, belét eltávolítjuk és megmossuk. A fejét levágjuk, hosszában kettévágjuk, a húsát feldaraboljuk ás besózzuk. Lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk és forró zsírban kisütjük. Vajas burgonyát és tartármártást adunk hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://lefozom.blog.hu/api/trackback/id/tr9312899882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása